סדנת בישול לחם מחמצת וממרחים טבעוניים. האירוח משולב בסדנה מעשית הכוללת חיבור לחומרי הגלם, סוגי הקמחים, גידול מחמצת והכנת בצק בעבודה יד, שיש לו השפעה גם על הנפש.
לאחר עשור של בישולים, לי ולמשפחתי, החלטתי לקחת את זה צעד קדימה ולהוציא לחלוטין חומרים משמרים ולהכין כמעט את כל חומרי הגלם בעצמי. האתגר הגדול היה ללמוד ולהכין לחם. כאקדמאית חוקרת עשיתי מחקר מעמיק והגעתי למסקנה שהלחמים הבריאים ביותר הם לחמי שאור.
התחלתי לאפות בין שניים לשלושה לחמים ביום משלושה מרכיבים בלבד - קמח, מים ומלח.
אני משלבת בלחמים זרעי פשתן, אגוזי מלך, שקדים וחלבון, במטרה לעלות את הערך התזונתי שלהם. אחת ההצלחות הגדולות שלי הוא לחם ללא גלוטן שמכיל צ'יה וכוסמת ירוק, שבריא במיוחד ותורם לשמירה על הגזרה לצד לחמי המחמצת אני מכינה ממרחים מיוחדים על בסיס קשיו ושקדים, שמכילים פרוביוטיקה.
האירוח משולב בסדנה מעשית הכוללת חיבור לחומרי הגלם, סוגי הקמחים, גידול מחמצת והכנת בצק בעבודה יד, שיש לו השפעה גם על הנפש.
אתם מרחק שיחת טלפון אחת מריחו של לחם בריא וטרי הנאפה ממש מול עיניכם 052-2414076